PROBUS KEMPENLAND

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 03/17/2021 - 16:52


Probus Kempenland             Probus Kempenland is een vriendenclub die twee maal per maand bijeen komt, op de tweede en de vierde donderdag van de maand en wel om 10.30 uur in onze vaste locatie Grand Café De Zwaan in Borkel en Schaft (NL). Het is tot nu toe een mannenclub bestaande uit leden die een PROfessionele of BUSiness carrière achter zich hebben.

             Deze bijeenkomsten bestaan uit een gezellige koffie tafel gevolgd door een korte huishoudelijke vergadering die om 11 uur aanvangt. Na deze korte vergadering volgt in het algemeen een lezing verzorgt door een van de leden of een externe spreker.

             De onderwerpen zijn zeer uiteen lopend, van geschiedenis, cultuur, technologie, muziek of kunst tot persoonlijke ervaringen nu of in het verleden. Deze lezingen zijn een essentieel onderdeel van onze club activiteit en maken het lidmaatschap van Probus Kempenland zo interessant. Je wordt geconfronteerd met zeer uiteenlopende onderwerpen waar je in het algemeen niet mee geconfronteerd bent geweest en die je kijk op dingen verbreed en verrijkt.

             Juist dat element naast de gezelligheid en kameraadschap maakt Probus Kempenland uniek. Na de voordracht is er uitgebreid gelegenheid om aan de bar onder het genot van een aperitief over de voordracht na te praten.

             De bijeenkomst wordt afgesloten met een voortreffelijke warme lunch verzorgt. Wil je meer weten of zou je lid willen worden neem dan contact met ons op via:

Email: astrang@scarlet.be of klik op dit: Contact formulierGrand café De Zwaan

Webmaster: Aart STRANG.
Laatst bijgewerkt op 15.04.2021